Jaarabonnement ondersteuning van uw HR

 

Een jaarabonnement om te kunnen overleggen, even sparren en/of vragen te stellen. Zolang wij u direct kunnen beantwoorden zijn hier verder geen extra kosten aan verbonden. Of u nu een vraag stelt via Whats-app, mail of telefonisch, wij staan voor u klaar. Alleen wanneer wij daadwerkelijk zaken moeten gaan regelen of uitvoeren ontvangt u vooraf een offerte. Zo staat u nooit voor een verrassing. Handig voor iedere bedrijfseigenaar of HR manager.

€ 1.438,00


Personeelsscan Highway to HRM

 

Om helemaal zeker te zijn dat uw personeelszaken 100% goed en juridisch juist geregeld zijn biedt Highway to HRM de uitgebreide Personeelsscan. Hiervoor vragen wij 2 uur van uw tijd bij u op kantoor en ontvangt u binnen 7 dagen, na de scan, een volledig rapport welke wij met uw bespreken. Zo weet u direct waar u staat met uw organisatie en kunt u in oplossingen gaan denken.

€ 498,00


Index Personeelshandboek

 

Alstublieft, een volledige index voor het personeelshandboek. Een handige leidraad om zo geen belangrijke zaken te vergeten. Een goede index maakt het ook voor uw personeel helder waar men informatie kan vinden. Volledig in Word, dus u bent vrij om deze geheel aan te passen naar uw smaak.

 

U ontvangt het document in Word format via email. Hierdoor bent u volledig vrij om uw eigen handboek te creëren.

€ 99,00


Personeelshandboek Light Edition

 

Alstublieft, het personeelshandboek "Light Edition". De belangrijkste wet- en regelgeving hebben wij al voor u ingevuld. Voor de rest kunt u zelf uw handboek aanvullen met de bedrijfsregels, primaire en secondaire arbeidsvoorwaarden, uw ARBO beleid en bonusstructuur. In combinatie met de aangeboden index heeft uw HR afdeling een prima start. Uiteraard zijn wij gaarne bereid om u verder op weg te helpen indien nodig. 

 

U ontvangt het document in Word format via email. Hierdoor bent u volledig vrij om uw eigen handboek te creëren.

 

 

€ 1.499,00


Volledig Personeelshandboek

 

Alstublieft, een volledig personeelshandboek. Het enige wat u nog moet doen is uw eigen bedrijfsregels toevoegen en de geel gemarkeerde velden invullen met uw bedrijfsgegevens. Uiteraard staan onze medewerkers klaar om u verder te helpen indien nodig, deze ondersteuning zit bij de prijs inbegrepen dus bel gerust.

 

U ontvangt het document in Word format via email. Hierdoor bent u volledig vrij om uw eigen handboek te creëren.

€ 2.999,00