HR Diensten.

Wat kunt u van de HR adviseur of HR interim verwachten

Back to Basic", "met de voeten in de modder" en "handen uit de mouwen steken" zijn zomaar wat termen die direct van toepassing zijn op de werkwijze van Highway to HRM. Geen dikke rapporten of complexe structuren maar praktische en uitvoerbare oplossingen voor elke uitdaging.

 

Iedere groeiende onderneming heeft ook zo zijn uitdagingen, is het niet op financieel gebied, dan wel de nodige logistieke zaken. Ook op het gebied van HR, of P&O, kent ieder bedrijf zijn of haar problemen. Highway to HRM is als geen ander in staat om vrijwel alle P&O vraagstukken om te zetten in praktische oplossingen.

 

Ook ons online platform kan u verder helpen en bijdragen aan meer grip op uw organisatie. U mist geen signalering meer en u bent altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen. Veranderd de wet of wellicht de CAO? Het pakket wijzigt vrijwel direct met u mee.

 

Of bent u nu juist op zoek naar een partner om mee te kunnen sparren als u dat nodig acht? Daarnaast zit u niet te wachten op een abonnement?

 

Door duidelijke afspraken te maken met elkaar bent u in staat om altijd, ook in de weekenden, te bellen en u krijgt direct antwoord.

 

Mocht het zo zijn dat we zaken even moeten uitzoeken dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug met een passend antwoord. Dat is service waar u nu wel op zit te wachten.... toch?

 


De HR adviseur van Highway to HRM staat voor u klaar

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

U kunt ons ook direct mailen via info@highwaytohrm.nl of bel naar 088-6 44 66 00