Functieprofielen, wees trots op wat je doet!

CAO en ISO proof? Geen enkel probleem.


Ook zo aan het stoeien met het functiehuis en de functieprofielen? Opdracht gekregen van het management om er nu eens vaart achter te zetten?

 

Het is zo’n thema waar menig HRM-er niet direct zijn tanden in zet. Het uitzoeken van de functies en uitschrijven van de functieprofielen is niet iets wat nu zo aantrekkelijk is. En om er dan ook nog een salarishuis bij te maken…nee dank je.

 

Toch kennen wij vele belangrijke redenen om het juist wél te doen en er mee aan de slag te gaan. Want duidelijkheid geven aan de medewerkers wat er van hen verwacht wordt en de kans bieden om door te groeien, daar zitten medewerkers nu wel op te wachten. Koppel het salarishuis hieraan en iedereen is trots op zijn of haar job!

 

Wil je dat wij het regelen voor je of wil je het juist samen doen? Beide zijn geen enkel probleem. We nemen je graag mee door het woud van functieprofielen en salarishuis en voordat je het weet, staat het huis als een….huis.

 


Onze 5 pijlers


Leuk om te maken

Functieprofielen, voor de een leuk om te maken, de ander heeft geen idee waar te beginnen. Dan lees je ook nog zaken over het functiehuis, salarishuis en diverse rasters. Ja dan ben je snel de weg kwijt.

 

Maar niet getreurd, wij helpen je graag hiermee. Vele bedrijven gingen je voor en gebruiken onze systematiek nog steeds. Het grote voordeel, iedereen weet wat er van hem of haar verwacht wordt maar bovenal, men weet wat er van je verwacht wordt als je verder wilt groeien binnen een organisatie.

 

We doen het samen

Geen losse functies maar alles grijpt in elkaar. Zo biedt je iedere medewerker de kans om verder te groeien of juist een stapje terug te doen. Door samen te werken en kennis te delen komt er een perfect werkbaar functiehandboek en salarishuis.

 

Resultaat telt

Geen overzicht van alle, ooit eens, gedane taken maar een kort en bondig verhaal op hoofdlijnen. Het resultaat is een duidelijk verhaal voor iedereen en iedere functie. Want duidelijkheid is waar het uiteindelijk om draait.

 

Eenvoud

Ieder jaar alle functieprofielen aanpassen daar beginnen we niet aan. Ons systeem is zodanig opgezet dat je er vele jaren mee vooruit kunt. Zo houd je als HRM-er tijd over voor andere belangrijke zaken en weet iedereen wat er van hem of haar verwacht wordt.

 

CAO & ISO proof

De CAO stelt eisen, de ISO stelt eisen. Door onze aanpak nemen we die gelijk mee. Zo past je functiehuis altijd precies. Zie het maar als een gegoten maatpak voor de onderneming.

 

 


Wij werken, onder andere, voor de;


Verder praten onder het genot van een kopje koffie?

  • Bel 088 - 6 44 66 00 
  • mail naar info@highwaytohrm.nl
  • wacht tot de chatbox op deze website verschijnt en stel uw vraag
  • vul onderstaand formulier in

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.