Translate this page:

HR Interim

snel tijdelijk kunnen schakelen.

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor met ons samen te werken op interim basis. In een vooraf afgesproken periode moet een bepaalde personeelsproblematiek worden opgelost, een personeelsafdeling zijn opgebouwd of alle P&O zaken zijn geregeld.

 

Deze ontwikkeling omarmen wij volledig want wij begrijpen de financiële voordelen van deze werkwijze voor alle betrokkenen. Daarnaast is flexibiliteit een van onze belangrijkste Highway to HRM eigenschappen. Wij zijn er om u te helpen en onze interim HRM specialisten kunnen  zich moeiteloos aanpassen aan de manier van werken die u verkiest.

 

Lange of korte termijn, incidenteel, vaste dagen of op projectbasis, u zegt het maar. Wij worden overigens ook regelmatig benaderd voor een second opinion dus als we u nu op een idee brengen, bel gerust. Wie weet vormt die actie het begin van lange samenwerking. Want het tijdig inschakelen van de HR interim specialisten werkt preventief en gaat u geld besparen.

 

 

Uw personeelszaken kunnen onnodig duur én een frustratie worden

terwijl dat echt helemaal nergens voor nodig is!

 

Of het nu om ingrijpende (reorganisatie) wijzigingen gaat, ondersteuning van de laatste wijzigingen op het gebied van wet- en regelgeving of tijdelijke vervanging van uw vaste medewerker, de HR Interim consultants van Highway to HRM staan voor u klaar.

 

Wat kunnen wij, onder andere, voor u verzorgen;

De HR interim oplossing, of u nu wel of niet over een P&O afdeling beschikt maar toch de expertise nodig hebt.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

U kunt ons ook direct mailen via info@highwaytohrm.nl of bel naar 088-6 44 66 00