Interim HRM

Zoveel zaken hebben er baat bij

Uit de praktijk blijkt dat veel bedrijven kampen met een HRM vraagstuk. Er is alleen niet altijd ruimte binnen het budget om iemand in vaste dienst aan te nemen op de HRM afdeling. Laat staan om een HRM afdeling op te richten. Interim HRM door Highway to HRM is een mogelijkheid om uw bedrijf of HRM afdeling in deze situatie meer ademruimte te geven.

 

Een samenwerking met Highway to HRM is een keuze voor:

 • Ervaren HRM adviseurs
 • Een praktische werkwijze
 • Ademruimte voor uw HRM afdeling
 • Op maat gemaakte oplossingen

Wat kan interim HRM voor u betekenen?

Highway to HRM heeft jarenlange ervaring op het gebied van interim HRM. Veel bedrijven kiezen voor deze vorm van samenwerking zodat zij hun personeelsvraagstukken op kunnen laten lossen. Onze HRM adviseur gaat voorafgaand aan het traject met u in gesprek. In dit gesprek worden de personeelsvraagstukken doorgenomen en er wordt een periode vastgesteld waarbinnen deze vraagstukken opgelost dienen te worden. Dit gesprek is ook een manier om uw bedrijf beter te leren kennen, op deze manier kunnen wij de HRM oplossing volledig toespitsen op uw situatie.

 

Na dit gesprek kunnen wij aan de slag met uw HRM vraagstuk. Het oplossen van de HRM problematiek van uw bedrijf kan leiden tot het opbouwen van een personeelsafdeling of het opstellen van P&O beleid, maar de oplossing kan ook liggen in een kleinere aanpassing. Uiteraard worden de acties die ondernomen worden om het probleem op te lossen met u besproken.

 

Highway to HRM is een interim HRM bureau dat uw bedrijf of uw HRM afdeling op verschillende manieren kan ondersteunen:

 • Incidentele ondersteuning
 • Projectbasis
 • HRM advies
 • Second opinion

Incidentele ondersteuning

Veel bedrijven kiezen voor incidentele ondersteuning voor hun personeelsbeleid. Interim HRM ondersteuning biedt hulp door HRM werkzaamheden uit te voeren en het beleid op te zetten. Onze HRM specialisten zijn bekend met de meest recente ontwikkelingen op HRM gebied en de wijzigingen in de wet- en regelgeving. Zij helpen u om de zaken te structureren zodat u er in de toekomst mee kunt werken. Door deze incidentele ondersteuning heeft uw bedrijf een goede basis voor het personeelsbeleid waar u verder mee kunt. 

 

Project op de HRM afdeling

Beschikt uw bedrijf wel over een afdeling personeelszaken of een HRM afdeling, maar zijn er extra handen nodig voor een project? Dan kan Highway to HRM uw bedrijf ondersteunen op projectmatige basis. Onze onafhankelijke adviseurs hebben ervaring met uiteenlopende vraagstukken en verschillende bedrijven. Highway to HRM staat bekend om haar betrokkenheid en flexibiliteit. Onze HRM specialisten kunnen dus zonder veel inwerktijd aan de slag met het HRM project van uw bedrijf.

 

Second opinion

Ook voor een second opinion op uw personeelsbeleid kunt u terecht bij Highway to HRM. Onze HRM specialisten bekijken de situatie op een onafhankelijke manier en brengen een gedegen advies uit. Highway to HRM kan u na de second opinion helpen met de vervolgstappen in de vorm van een HRM project of incidentele ondersteuning van uw bedrijf. 

HRM advies

Bent u op zoek naar HR advies? Onze HR adviseurs kijken graag met u mee naar de werking van uw bedrijf op het gebied van personeelszaken. Voor de mogelijkheden voor een HR advies op maat kunt u het beste kijken op onze HR adviseur pagina.


De HR interim oplossing, of u nu wel of niet over een P&O afdeling beschikt maar toch de expertise nodig heeft.

Hoe komt u het snelst met ons in contact?

 • Bel 088 - 6 44 66 00 
 • mail naar info@highwaytohrm.nl
 • wacht tot de chatbox op deze website verschijnt en stel uw vraag
 • vul onderstaand formulier in

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Wij zijn actief in de volgende provincies

U vindt onze HRM specialisten onder andere in;