Translate this page:

Highway to HRM is ontstaan uit een pure passie voor de dagelijkse personeelsproblematiek en vooral, de mogelijke oplossingen daarvan. Omdat we steeds meer bedrijven in de problemen zagen komen vanwege niet goed georganiseerde personeelszaken, moest hier een oplossing voor komen. Met meer dan 30 jaar ervaring in de HR wereld en afgestudeerd aan de universiteit in Leiden op het gebied van Europees sociaal recht, kwam Heleen Warmerdam met het idee van Highway to HRM.

 

Opgericht in 2012 tijdens de laatste grote financiële crisis en, hoewel alle begin moeilijk is, zijn wij gestaag gegroeid. Inmiddels hebben we vele oplossingen bedacht en geïmplementeerd bij kleine klanten alsmede grote multinationals. Wij werken samen met ZZP-ers waar nodig en bedienen klanten door vrijwel heel Nederland.  Wij hebben veel trouwe opdrachtgevers, met wie we keer op keer goede afspraken hebben voor de toekomst.

 

Onze focus op senior HR professionals, managers en directie stelt ons keer op keer in staat onze dienstverlening optimaal op uw wensen af te stemmen.

 

Tijd voor een kopje koffie?

 

Met vriendelijke groet,

Harry & Heleen WarmerdamHighway to HRM in het programma Ondernemerszaken op RTL Z


Highway to HRM vindt u in de volgende provincies;


Wij werken, onder andere, in de volgende plaatsen;