Loonbeslag

en wat u als werkgever kunt doen.


Als er schulden bij een medewerker zijn kan er door een deurwaarder, namens een schuldeiser, een beslag worden gelegd op het salaris of uitkering van de medewerker die schulden heeft. Dit beslag op het loon wordt meestal gelegd als de medewerker niet meer aan zijn financiële verplichtingen kan of wil voldoen. Het beslag wordt direct bij een werkgever of uitkerende instantie gelegd zodat de medewerker niet meer bij zijn geld kan. Het loonbeslag werkt uiterst effectief....voor de schuldeiser.

Maar wat komt er voor u, en voor uw medewerker allemaal bij kijken en wordt het probleem wel opgelost voor uw medewerker? Zeer waarschijnlijk raakt uw medewerker verder in de problemen en zal de werkmotivatie verminderen en daardoor de productiviteit. U komt voor onverwachte kosten te staan, bijvoorbeeld verhoogd ziekteverzuim of misschien wel diefstal.

 

Toch kunt u vaak, samen met uw medewerker en zonder dat het u extra geld kost de problemen effectief aanpakken. U krijgt niet alleen een zeer gemotiveerde en loyale werknemer terug, ook de problemen voor de werknemer worden structureel opgelost in plaats van vergroot.

 

Wilt u weten hoe? neem contact op via onderstaand formulier, stuur een email naar info@highwaytohrm.nl of bel naar 088 - 6 44 66 00 en samen met u kijken we naar de mogelijkheden.

 


Even sparren?

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.