COACHING VOOR HR PROFESSIONALS


Mensen maken het verschil in organisaties. Iedere medewerker heeft zo zijn eigen uitdagingen. Dit geldt voor HR managers, HR Business partners, HR specialisten en startende HR medewerkers. Wij verzorgen coaching voor HR professionals: zowel voor individuen, als voor volledige HR-afdelingen. De Highway to HRM specialisten werken met vele ervaren en geschoolde coaches, zowel loopbaan (HR) als HR management coaches. 

 

Coaching is vaak nodig bij mensen die net zijn begonnen, of juist al langere tijd bij een bedrijf een functie binnen de HR omgeving vervullen. Veel vragen betreffen loopbaan coaching, zowel voor afdelingen als voor een enkele medewerker. Een goede dosis zelfkennis helpt hier het beste bij.

 

Maar niet alleen enkele medewerkers, vaak ook hele HR afdelingen worden door ons begeleid en gecoached. Bijvoorbeeld bij het anders positioneren van afdelingen binnen een bedrijf. 

 

Voordat we beginnen gaan we eerst in gesprek met de medewerker of afdeling om de doelen helder te krijgen. Daarna maken wij een stappenplan en een offerte, zo weet u precies wat er verwacht kan worden.

 

 

Wanneer u contact met ons opneemt stellen wij ons graag persoonlijk aan u voor.