Functieprofielen voor de techniek.

CAO en ISO proof? Geen enkel probleem.


Of het nu gaat om grote technische uitdagingen of juist kleine projecten, er zijn vele verschillende functies. Of het nu op een steriele afdeling, in een grote hal of op kantoor, voor iedere functie wilt u de beste man of vrouw. Om dit voor elkaar te krijgen heeft u eerst goede functieprofielen en een functiehuis nodig. Koppel deze aan het salarishuis en uw bedrijf is klaar voor de volgende technische uitdaging.

 

Maar hoe maak je deze en waar moet het aan voldoen? Wellicht heeft u er helemaal geen tijd voor en kan een extra handje u net even op weg helpen? 


Onze 5 pijlers


Leuk om te maken

Functieprofielen, voor de een leuk om te maken, de ander heeft geen idee waar te beginnen. Dan leest u ook nog zaken over het functiehuis, salarishuis en diverse rasters. Ja dan bent u wellicht snel de weg kwijt.

 

Maar niet getreurd, wij helpen u hier graag mee. Vele bedrijven gingen u voor en gebruiken onze systematiek nog steeds. Het grote voordeel, iedereen weet wat er van hem of haar verwacht wordt maar bovenal, men weet wat er van u verwacht wordt als u verder wilt groeien binnen een organisatie.

 

We doen het samen

Geen losse functies maar alles grijpt in elkaar. Zo biedt u iedere medewerker de kans om verder te groeien of juist een stapje terug te doen. Door samen te werken en kennis te delen komt er een perfect werkbaar functiehandboek en salarishuis.

 

Resultaat telt

Geen overzicht van alle, ooit eens, gedane taken maar een kort en bondig verhaal op hoofdlijnen. Het resultaat is een duidelijk verhaal voor iedereen en iedere functie. Want duidelijkheid is waar het uiteindelijk om draait.

 

Eenvoud

Ieder jaar alle functieprofielen aanpassen daar beginnen we niet aan. Ons systeem is zodanig opgezet dat je er vele jaren mee vooruit kunt. Zo houd u als HRM-er of bedrijfseigenaar tijd over voor andere belangrijke zaken en weet iedereen wat er van hem of haar verwacht wordt.

 

CAO & ISO proof

De CAO stelt eisen, de ISO stelt eisen. Door onze aanpak nemen we die gelijk mee. Zo past uw functiehuis altijd precies. Zie het maar als een gegoten maatpak voor de onderneming.

 

 


Samen de mogelijkheden ontdekken?

  • Bel 088 - 6 44 66 00 
  • mail naar info@highwaytohrm.nl
  • wacht tot de chatbox op deze website verschijnt en stel uw vraag
  • vul onderstaand formulier in

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.