Uw personeelsdossier online

Het kan en nog veilig ook!

Al uw personeelsdossiers makkelijk te bereiken en toch zeer goed beveiligd?  U, als werkgever, bent wettelijk beschermd en wij houden een oogje in het zeil. Het kan met onze digitale oplossing

  

Binnen Highway to HRM hebben wij een platform ontwikkeld welke geheel tot uw beschikking komt te staan. U kunt al uw personele dossiers beveiligd opslaan en alle signaleringen die hieruit voortkomen stellen wij samen met u in.

 

Zo mist u nooit meer een einddatum voor een contract of u wordt er netjes aan herinnert dat het weer tijd is voor het voortgangsgesprek met uw medewerker. Is een medewerker bijna jarig? Ook dan laat het platform u dat tijdig weten. 

Ook de tools die u wellicht nodig heeft maken wij klaar in uw huisstijl, denk bijvoorbeeld aan opzegbrieven, gespreksverslagen of personele mededelingen.

 

U mist geen enkele signalering meer en uw medewerkers zullen verbaasd zijn. Alles wordt geregeld via het manager - werknemer principe en een ieder weet waar hij aan toe is. Elke medewerker krijgt zijn eigen login waar u, bijvoorbeeld, het functieprofiel van de betreffende medewerker kunt koppelen. De discussie dat nooit duidelijk is wat er van iemand verwacht wordt hoort hierbij tot het verleden.

 

Uiteraard is het mogelijk om alle soorten rapportages met de juiste KPI's te creëren. Hieronder kunt u enkele voorbeelden bekijken.

Download
Dashboard salaris
Een voorbeeld van een rapportage welke inzicht geeft in de salarissen ten opzichte van voorgaande jaar. Eventuele groei of afname van de bruto kosten wordt hier eenvoudig inzichtelijk.
Dashboard_Salaris_Demo_BV_2016_P1.pdf
Adobe Acrobat document 278.3 KB
Download
dahboard verlof
Een voorbeeld van het nog openstaande verlof, zowel in uren als in geld uitgedrukt. Tevens ziet u wie nog veel uren heeft staan of welke medewerker in de min uren dreigt te komen.
Dashboard_Verlof_Demo_BV_2016_P1.pdf
Adobe Acrobat document 143.3 KB